Hästverksamheten – inackordering & träning

Välkommen till oss på Ryggebol Gård – ni hittar oss i Lerum nära Göteborg. På vår gård finns ett modernt stall med plats för 20 hästar, ridhus, paddock och fina ridvägar.

Just nu har vi lediga stallplatser. Kontakta oss för mer info.

Kort info om stallplats hos oss;

Hyran är  2100 inkl moms, i detta ingår tillgång till ridhus med helt ny fibersand och paddock med gummiflis, transportparkering, fodring morgon och kväll samt utsläpp i rasthage på vardagar (undantaget perioden 15 juni-15 augusti). Vi har endast begränsade beteshagar för sommaren, dvs inget bete men det finns att hyra i närheten.

 Hösilage av bra kvalitet finns att köpa. Vi brukar göra gemensamma ströbeställningar. Helgtjänst åligger hyresgästerna enligt schema. 

logga

Vi som bor här är Louise Kruse och Jacob Ruda barn. Vi har två Rhodesian Ridgeback Flisa och Lexie, Müntserländern Maja, Podengon Disa och bonushunden Cindy som är en herdehund. På gården har vi även tre söta Gotlandsfår och några höns.

Hoppning är främsta inriktningen och Filippa tävlar  med sina ponnyer, Louise har erfarenhet tom svår hoppning och är utbildad tränare och banbyggare. Bonfort (såld till Louise Widmark 2016) och Grace är de bästa hästarna och de tävlar upp till 140 klass.

filippa cherokee stallgånghusetpadocken ridhusetskrittmaskin o solarie grace strömsholm

 

Har ni frågor om stallplats, hästar, våra hundar eller någon aktivitet så ring Louise på tel 0709-665162 eller mail louise@ryggebolgard.se    Gilla vår sida på Facebook för nyheter!

https://www.facebook.com/pages/Ryggebol-G%C3%A5rd/143633969041672

Adress: Ryggebol Gård, Ryggebol Byväg 3, 443 61 Stenkullen